Change language Dansk English

Hotel 9 Små Hjem er anderledes end traditionelle hoteller

Icon

Vores gæster kan vælge en hotellejlighed med privat køkken, badeværelse og toilet, men alligevel med alle behagelige faciliteter som normalt hører til et hotelværelse, såsom daglig rengøring, sengelinned samt håndklæder.

Vi har lejligheder i flere forskellige størrelser, så de fleste behov kan dækkes. Lige fra 1-værelses til 1 eller 2 personer til store rummelige 3-værelses lejligheder med plads til 4-6 personer.

Vi er et røgfrit hotel. Det koster mellem 1000-2000 DKK hvis dette ikke respekteres.

Hotel i Classensgade - Hotel-lejligheder og værelser

Alle hotel-lejligheder har kabel-TV og fri internetforbindelse enten via kabel eller trådløs forbindelse og har adgang til privat vaskeri og tørretumbler. Nogle af lejlighederne har tillige opvaskemaskine. Vi har værelser med privat bad og morgenmad serveret på værelset. Vores værelser er beliggende på 5. Sal og nogle af dem med en flot udsigt ud over København.
Vores reception har åbent alle hverdage fra kl. 08.00 til kl. 16.00, fredag dog 08.00 til 15.00. Vores oldfrue tilser alle værelser og lejligheder samtlige ugedage fra kl. 07.00 til 15.30

Check-ud kl.11.00 og check-in kl.14.00

 


 

Anneks i Thorsgade - økonomiværelser og økonomilejligheder.

Hotel-lejlighederne har eget køkken og toilet m/bruser og kabel-TV. Alle hotel-lejligheder har fri internetforbindelse. Lejlighederne er 3-værelseslejligheder med plads 4-6 personer. Rengøring, sengelinned og håndklæder er inklusiv i prisen.

Værelserne har håndvask, kabel-TV, køleskab og fri internetforbindelse. Der er adgang til fælles badeværelse og fælles vaskeri med tørretumbler. Rengøring, sengelinned og håndklæder er inklusiv i prisen.

Kontoret i Thorsgade har åbent alle hverdage fra kl. 08.00 til kl. 12.00. Vores oldfrue tilser alle værelser og lejligheder alle hverdage mellem kl. 07.00 til 14.00

 

 


 

Billeder

Se billeder fra Classensgade og Thorsgade her...

 

 

 

 

 

 


 

Børn

Rejser De med børn under 3år, har vi mulighed for at rede op i en babyseng uden beregning.

 

 

 

 

 

 

 


 

Hotel-udstyr

Velkomstpakke - De mest nødvendige toiletsager, shampoo m.v. er en del af vores velkomstpakke. Der er hårtørrer i alle enheder.

Elevator - Vi har desværre ikke elevator til vores værelser på 5. sal.

Strygebræt og strygejern - Der er strygebræt og strygejern i alle lejligheder.

Microovn - Har De brug for en mikroovn, er det muligt at få sat en op i køkkenet.

Varme - Alle vores værelser og lejligheder har individuel opvarming.